Waarom je nu wil overstappen op elektrische heftrucks

Als je actief bent in een groot magazijn dan hoeven we je niet uit te leggen hoe belangrijk de ondersteuning van machines is voor een efficiënte bedrijfsvoering. Ben je op zoek naar nieuwe modellen, dan kan het heel interessant zijn om de overstap te maken naar elektrische heftrucks. Je ziet dat steeds meer bedrijven de keuze maken om duurzaam te werken en daar passen elektrische modellen goed bij. Duurzaamheid is echter niet de enige reden waarom de overstap naar elektrisch rijden de moeite waard is. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van elektrische machines om je magazijn op orde te houden.

Lange termijn investering

Op de lange termijn zijn elektrische heftrucks een stuk voordeliger dan gewone. Je verdient je investering dan ook altijd terug en met de huidige brandstofprijzen gaat dat steeds sneller. Verder zijn de elektrische modellen veel minder vervuilend en voorkomen ze gezondheidsproblemen bij je medewerkers. De nieuwe modellen gaan lang mee en zijn heel gebruiksvriendelijk. Je kunt zelf bepalen of je een model kiest dat je elke dag vaak gebruikt of een model dat geschikt is voor wat minder frequent gebruik. Op die manier kun je je investering nog sneller terugverdienen. Zo koop je alleen de capaciteit die je nodig hebt en betaalt geen euro te veel.

Duurzaam rijden met elektrische heftrucks

Met elektrische heftrucks kun je voortaan duurzaam rijden in je magazijn. Dat is niet alleen goed voor je medewerkers en het milieu, het wordt ook steeds meer verwacht dat je dat doet als organisatie. Klanten verwachten dat je op een duurzame manier je bedrijfsvoering regelt en gaan ervan uit dat je dat op alle vlakken binnen je organisatie regelt. Met de aanschaf van elektrische hulpmiddelen laat je zien dat je je verantwoordelijkheid neemt als organisatie. Daarbij is het vooral ook een stuk minder vervuilend in je eigen pand.

Lage bedrijfskosten

Met elektrische heftrucks heb je lagere bedrijfskosten. Het opladen van de modellen kost aanzienlijk minder dan de wagens voorzien van gewone brandstof. Dat scheelt meteen in de operationele kosten. Verder gaan de accu’s van de elektrische modellen lang genoeg mee om efficiënt te werken. Daarbij is het ook nog eens een stuk eenvoudiger om de wagens in de oplader te stoppen dan steeds te moeten voorzien van brandstof. Hiermee bespaar je tijden die medewerkers daaraan besteden en daarmee geld.

Heftrucks die altijd klaar staan

Met elektrische heftrucks heb je altijd wagens die voor je klaarstaan. Je kunt ze elke avond aan de lader zetten en als je magazijn 24 uur per dag actief is dan kun je makkelijk zorgen dat er genoeg modellen beschikbaar zijn om mee te werken. Je komt nooit meer met heftrucks te staan met een lege tank die het laadproces ophouden omdat ze eerst afgevuld moeten worden. Elektrisch rijden heeft dan ook vooral voordelen. We weten zeker dat je blij zult zijn met je investering. En als je eenmaal de overstap hebt gemaakt wil echt niemand nog terug naar de oude situatie.

Reacties zijn gesloten