SPECIALISTEN VOOR PARTICULIEREN

Hoogwaardige bezwaren voor resultaatgerichte prijzen.

 Xavier Enny
       Eigenaar van Enny Enterprise
                                                                   JuristHOE KAN IK U HELPEN?

~Alleen een advocaat en een schilder kunnen wit in zwart veranderen

Strafrecht specialist Rotterdam

Op zoek naar de beste strafrecht specialist in Rotterdam? Dan kom je uit bij de specialisten van Enny Enterprise. Als geen ander kunnen zij jouw belangen verdedigen tijdens een rechtszitting. Dan kan het gaan om de relatief kleinere misdrijven, het kan zeker ook om ernstige of zelfs levensdelicten gaan. Steeds weet jij je op perfecte wijze bijgestaan door de strafrecht specialist in Rotterdam, Enny Enterprise dus.

          Onze werkwijze

In een telefonisch, of persoonlijk gesprek, leggen wij u graag uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. Daarnaast beslist u samen met ons welke stappen wij voor u gaan zetten. U wordt vakkundig en efficient bijgestaan.

LEES VERDER ››

                  Succes

Het loont om je bezwaar te laten maken door ons. Vooral tegen nadelige beslissingen die zijn gebaseerd op waarnemingen van een verbalisant. Mocht het bezwaarschrift falen, heeft u recht op een teruggave van 60% van uw betaald bedrag.

LEES VERDER >>

           Ons kantoor

Enny Enterprise is dé rechtshulpinstantie in Nederland, die zich volledig richt op het schrijven en pleidooien van hoogwaardige bezwaren.  Onze advocaten verlenen juridische hulp en ondersteuning aan iedereen die daar dringend behoefte aan heeft.

LEES VERDER ››

Strafrecht specialisten Rotterdam

De beste strafrecht specialisten van Rotterdam werken bij Enny Enterprise. De expertise is bijzonder groot en bovendien vallen de specialisten op door de doortastende manier van werken. Daarnaast is het frisse en jonge team steeds in staat om met open vizier naar een zaak te kijken. Creativiteit is ook een belangrijk middel dat ingezet wordt om een zaak tot een voor jou zo goed mogelijk einde te brengen. Hoe klein of groot een misdrijf ook is, je hebt altijd recht op het beste advies en goede ondersteuning. Enny Enterprise kan die je bieden.

Specialist strafrecht Rotterdam

Iedereen begaat wel eens een misstap. Dat kan met een slok op toch achter het stuur kruipen of zo hard rijden dat je rijbewijs wordt ingevorderd. Dat kan echter ook gaan om een levensdelict. In alle gevallen ben jij bij Enny Enterprise aan het goede adres. In bepaalde gevallen kan een klaagschrift al voldoende zijn om een zaak tot een bevredigend einde te brengen, soms draait het uit op een rechtszaak. In alle gevallen staat de specialist in strafrecht in Rotterdam je op de best denkbare wijze bij. Met kennis van zaken, een frisse kijk op de zaak en met doortastendheid en creativiteit. Je kunt je geen beter specialist in strafrecht wensen dan de specialist van Enny Enterprise. En dat voor zowel de kleinere vergrijpen als voor de grotere misdaden.

Klik op onderstaande rechtsgebieden om meer te lezen over de hulp die wij u kunnen bieden.

                                    ONZE SPECIALISATIES TOEGELICHT

image

   STRAFRECHT

image

ARBEIDSRECHT

image

BESTUURSRECHT

image

ONDERNEMINGS-
RECHT

image

  SPORTRECHT

image

   HUURRECHT

image

       INCASSO

image

AANSPRAKELIJKHEIDS-RECHT