SPECIALISTEN VOOR PARTICULIEREN

Hoogwaardige bezwaren voor resultaatgerichte prijzen.

 Xavier Enny
       Eigenaar van Enny Enterprise
                                                                   JuristHOE KAN IK U HELPEN?

~Alleen een advocaat en een schilder kunnen wit in zwart veranderen

Omgevingsvergunning Rotterdam

Je hebt een omgevingsvergunning aangevraagd in Rotterdam en verwacht snel groen licht van de gemeente. Dan is de mededeling dat de vergunning geweigerd is een klap in je gezicht. Gooi je aanvraag echter niet zomaar in de prullenbak, maar schakel de specialisten van Enny Enterprise in. Zij weten alles rond het bestuursrecht, want onder dit rechtsgebied vallen vergunningsaanvragen. Als geen ander kunnen zij bezwaar maken tegen de door de gemeente genomen beslissing.

          Onze werkwijze

In een telefonisch, of persoonlijk gesprek, leggen wij u graag uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. Daarnaast beslist u samen met ons welke stappen wij voor u gaan zetten. U wordt vakkundig en efficient bijgestaan.

LEES VERDER ››

                  Succes

Het loont om je bezwaar te laten maken door ons. Vooral tegen nadelige beslissingen die zijn gebaseerd op waarnemingen van een verbalisant. Mocht het bezwaarschrift falen, heeft u recht op een teruggave van 60% van uw betaald bedrag.

LEES VERDER >>

           Ons kantoor

Enny Enterprise is dé rechtshulpinstantie in Nederland, die zich volledig richt op het schrijven en pleidooien van hoogwaardige bezwaren.  Onze advocaten verlenen juridische hulp en ondersteuning aan iedereen die daar dringend behoefte aan heeft.

LEES VERDER ››

Omgevingsvergunning aanvragen Rotterdam

Nadat je bij de gemeente gecheckt hebt dat een omgevingsvergunning aanvragen noodzakelijk is voor de plannen die je hebt, heb je in in jouw ogen een dichtgetimmerde aanvraag ingediend. Een vergunning krijg je echter niet. In een bezwaarschrift zal de specialist van Enny Enterprise haarfijn aangeven waarom de gemeente er naast zit en waarom alsnog een vergunning afgegeven zou moeten worden. Bij Enny Enterprise is men gespecialiseerd in het maken van bezwaren. Zo zeer zelfs, dat bij een falend bezwaarschrift je 60 procent van je geld terugkrijgt.


Gemeente Rotterdam omgevingsvergunning

De gemeente Rotterdam heeft besloten jou geen omgevingsvergunning te verlenen. Schakel dan op zo kort mogelijke termijn de specialisten van Enny Enterprise in. Zij kennen de procedures rondom het indienen van een bezwaarschrift en hebben kennis van zaken, iets dat blijkt uit de bezwaarschriften die ze maken. Bovendien blijken de specialisten van Enny Enterprise buitengewoon creatief en doortastend. Met een specialist van Enny Enterprise aan je zijde is de kans het grootst dat de gemeente alsnog overstag gaat, je verzoek opnieuw gaat toetsen en je alsnog een omgevingsvergunning krijgt. Raak dus niet in paniek na de afwijzing maar bel gewoon met Enny Enterprise. Gezien het indrukwekkende track record dat Enny Enterprise kan overleggen is dan namelijk de kans het grootst dat je alsnog een omgevingsvergunning van de gemeente krijgt en is alsnog sprake van eind goed, al goed. 

Klik op onderstaande rechtsgebieden om meer te lezen over de hulp die wij u kunnen bieden.

                                    ONZE SPECIALISATIES TOEGELICHT

image

   STRAFRECHT

image

ARBEIDSRECHT

image

BESTUURSRECHT

image

ONDERNEMINGS-
RECHT

image

  SPORTRECHT

image

   HUURRECHT

image

       INCASSO

image

AANSPRAKELIJKHEIDS-RECHT