SPECIALISTEN VOOR PARTICULIEREN

Hoogwaardige bezwaren voor resultaatgerichte prijzen.

 Xavier Enny
       Eigenaar van Enny Enterprise
                                                                   JuristHOE KAN IK U HELPEN?

~Alleen een advocaat en een schilder kunnen wit in zwart veranderen

Letselschade jurist Rotterdam 

Het kan ook jou zomaar gebeuren, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Je raakt betrokken bij een ongeval buiten jouw schuld, maar hebt wel ernstige schade geleden. Je kunt dan de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de geleden schade, zowel geestelijke als materiële schade. Dit doe je bij voorkeur via Enny Enterprise, het adres voor letselschade en daarnaast nog tal van andere rechtsgebieden. Letselschade wordt vaak in een adem genoemd met verkeersongevallen. Letselschade kun je echter ook oplopen als gevolg van een bedrijfsongeval of als gevolg van een niet goed functionerend product. Met de beste letselschade jurist van Rotterdam haal jij er uit wat er in zit.

          Onze werkwijze

In een telefonisch, of persoonlijk gesprek, leggen wij u graag uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. Daarnaast beslist u samen met ons welke stappen wij voor u gaan zetten. U wordt vakkundig en efficient bijgestaan.

LEES VERDER ››

                  Succes

Het loont om je bezwaar te laten maken door ons. Vooral tegen nadelige beslissingen die zijn gebaseerd op waarnemingen van een verbalisant. Mocht het bezwaarschrift falen, heeft u recht op een teruggave van 60% van uw betaald bedrag.

LEES VERDER >>

           Ons kantoor

Enny Enterprise is dé rechtshulpinstantie in Nederland, die zich volledig richt op het schrijven en pleidooien van hoogwaardige bezwaren.  Onze advocaten verlenen juridische hulp en ondersteuning aan iedereen die daar dringend behoefte aan heeft.

LEES VERDER ››


Jurist letselschade Rotterdam

Als je echter de gemaakte kosten wilt claimen en het maximale eruit wilt halen dan is het inschakelen van de beste jurist letselschade in Rotterdam belangrijk, want letselschade is een complexe materie. Alleen een jurist kan met kennis, doortastendheid en creativiteit het maximale er voor je uithalen. Alleen lukt je dat niet, of in elk geval een stuk moeilijker. Bovendien; stel je hebt ook fysieke schade geleden, dan heb jij je hoofd er vaak niet naar staan om met het vraagstuk over letselschade aan de slag te gaan. Dan ben je te druk met je revalidatie. Enny Enterprise heeft de kennis van zaken in huis om alles rondom het het thema letselschade op kundige wijze aan te pakken.

Letsel jurist Rotterdam

De letsel jurist in Rotterdam zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de geleden schade door de tegenpartij vergoed wordt. Die schade kan uiteenlopend van aard zijn. Zo kan het zijn dat je inkomensverlies hebt dat er een woningaanpassing doorgevoerd moet worden en dat je professionele hulp in moet huren ter ondersteuning van de dagelijkse gang van zaken. Ook de medische kosten die niet door de verzekeraar verzekerd worden kun je terugvorderen van de tegenpartij. Zonder het ongeval had je die kosten immers niet gehad. 

Klik op onderstaande rechtsgebieden om meer te lezen over de hulp die wij u kunnen bieden.

                                    ONZE SPECIALISATIES TOEGELICHT

image

   STRAFRECHT

image

ARBEIDSRECHT

image

BESTUURSRECHT

image

ONDERNEMINGS-
RECHT

image

  SPORTRECHT

image

   HUURRECHT

image

       INCASSO

image

AANSPRAKELIJKHEIDS-RECHT