SPECIALISTEN VOOR PARTICULIEREN

Hoogwaardige bezwaren voor resultaatgerichte prijzen.

 Xavier Enny
       Eigenaar van Enny Enterprise
                                                                   JuristHOE KAN IK U HELPEN?

~Alleen een advocaat en een schilder kunnen wit in zwart veranderen

Bezwaar maken tegen invalidenparkeerplaats

Stel je hebt een vergunning aangevraagd voor het verplaatsen van een invalidenparkeerplaats maar die wordt door de overheid afgewezen. Wat kun je dan nog doen? Welnu, het meest verstandig is het om snel contact te leggen met Enny Enterprise en bezwaar maken tegen de invalidenparkeerplaats, die nu in jouw ogen op veel te grote afstand van je huis gelegen is. Met hulp van de specialisten in bestuursrecht maak je de meeste kans dat de beslissing alsnog herzien zal worden. Want het maken van bezwaarschriften is een vak apart. Het is een kunst die de specialisten van Enny Enterprise tot in de perfectie beheersen.

          Onze werkwijze

In een telefonisch, of persoonlijk gesprek, leggen wij u graag uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. Daarnaast beslist u samen met ons welke stappen wij voor u gaan zetten. U wordt vakkundig en efficient bijgestaan.

LEES VERDER ››

                  Succes

Het loont om je bezwaar te laten maken door ons. Vooral tegen nadelige beslissingen die zijn gebaseerd op waarnemingen van een verbalisant. Mocht het bezwaarschrift falen, heeft u recht op een teruggave van 60% van uw betaald bedrag.

LEES VERDER >>

           Ons kantoor

Enny Enterprise is dé rechtshulpinstantie in Nederland, die zich volledig richt op het schrijven en pleidooien van hoogwaardige bezwaren.  Onze advocaten verlenen juridische hulp en ondersteuning aan iedereen die daar dringend behoefte aan heeft.

LEES VERDER ››

Bezwaar invalidenparkeerplaats

De invalidenparkeerplaats dus. In de wetenschap dat ook de overheid en de gemeente een fout kan maken of zaken verkeerd kan inschatten is een bezwaar invalidenparkeerplaats indienen altijd verstandig. Dat is het zeker als je de hulp van Enny Enterprise inschakelt. Als geen ander zijn zij specialist in het opstellen van bezwaarschriften. Met ontzettend veel parate kennis en op overtuigende wijze kunnen zij bij de gemeente aangeven dat de genomen beslissing niet de juiste is. Dat doen ze op basis van hun kennis van zaken, hun doortastendheid en zeker ook creativiteit. Met deze specialist aan jouw zijde is de kans op succes het grootst.

Bezwaarschrift invalidenparkeerplaats

Een bezwaarschrift invalidenparkeerplaats laat je dus maken door Enny Enterprise. Nu kan het zijn dat de overheid in eerste instantie bij het genomen besluit blijft. Dan nog is de strijd niet gestreden, want dan kun je nog in beroep gaan tegen de beslissing op bezwaar. Tegelijk kan ook een voorlopige voorziening aangevraagd worden, een voorziening die geldt tot de definitieve uitspraak. Een ding is zeker, je hoeft je zeker niet zomaar bij elke beslissing neer te leggen, ook al is het een beslissing van de overheid. Want ook de overheid zit er wel eens naast. Vaker dan je denkt zelfs. 

Klik op onderstaande rechtsgebieden om meer te lezen over de hulp die wij u kunnen bieden.

                                    ONZE SPECIALISATIES TOEGELICHT

image

   STRAFRECHT

image

ARBEIDSRECHT

image

BESTUURSRECHT

image

ONDERNEMINGS-
RECHT

image

  SPORTRECHT

image

   HUURRECHT

image

       INCASSO

image

AANSPRAKELIJKHEIDS-RECHT