ONZE TARIEVEN

Wij geloven dat iedereen, onafhankelijk van status of inkomen, recht heeft op uitstekende rechtsbijstand. Wij streven naar betaalbare en optimale rechtsbijstand. Onze gespecialiseerde advocaten staan u bij tegen een vooraf afgesproken totaalprijs.
Wilt u uw probleem snel juridisch inhoudelijk laten doorlichten door een van onze advocaten, dan kunt u terecht voor een eenmalig advies gesprek. Twijfelt u of u een advocaat nodig hebt voor uw probleem, dan kunt u uw vraag kosteloos voorleggen op ons inloopspreekuur.

Bezwaarschriften
Wij verzorgen een hoogwaardig bezwaarschrift voor u al vanaf een prijs van € 50,00 (inclusief btw). Wij brengen hierbij geen kantoorkosten in rekening. Afhankelijk van de ingewikkeldheid en de omvang van uw zaak zal deze prijs hoger kunnen liggen. Wilt u een prijs hebben die specifiek toegespitst is op uw zaak, neem dan contact met ons op.

Falend Bezwaarschrift?
Als uw bezwaarschrift faalt, heeft u recht op een teruggave van 60% van uw betaalde bedrag.

Gesubsidieerde rechtsbijstand
Hebt u rechtsbijstand nodig en kunt u dit niet zelf betalen, bijvoorbeeld omdat u geen of een laag inkomen hebt, dan wordt een deel van de kosten vergoed door de overheid. U betaalt dan een eigen bijdrage afhankelijk van uw inkomen. De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde rechtsbijstand, maar ons kantoor regelt de aanvraag voor u.
Wilt u een schatting maken van de hoogte van uw eigen bijdrage, kijk dan hier.
Wilt u meer weten over gesubsidieerde rechtsbijstand in zijn algemeenheid, kijk dan hier.

Uurtarief
Wij hebben er als rechtshulpinstantie bewust voor gekozen om resultaatgericht te werken. Hierdoor kunnen wij een tarief hanteren die specifiek toegespitst is op uw zaak. Hierdoor heeft u geen verrassingen achteraf en weet u waar u aan toe bent.

Vaste prijzen
Wilt u graag van te voren weten waar u financieel aan toe bent, dan kunt u een vaste prijs afspreken. Er is een aantal procedures dat tegen een vaste prijs wordt aangeboden. Deze procedures en de bijbehorende kosten staan hieronder. Staat uw zaak hier niet bij, dan kunt u met uw advocaat overleggen over de mogelijkheden van een vaste prijs. Niet iedere zaak leent zich voor vaste prijsafspraken. Kijk hier voor meer informatie.

Vaste prijzen familierecht en mediation
Binnen het familierecht bestaat ook de mogelijkheid om prijsafspraken te maken. Op deze pagina leest u de voorwaarden en mogelijkheden.

Eenmalig adviesgesprek
Wilt u uw probleem snel juridisch laten doorlichten door één van onze advocaten? Dan kunt u terecht voor een eenmalig adviesgesprek van 30 à 40 minuten. Daarna weet u welke juridische oplossing voor uw probleem haalbaar is en met welke kosten u rekening moet houden. De kosten voor een eenmalig adviesgesprek zijn € 30,00 (inclusief btw).

Gratis inloopspreekuur 
Elke vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u terecht op ons kantoor voor het gratis inloopspreekuur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Tijdens een gesprek van maximaal 15 minuten met een advocaat, kunt u kort uw situatie voorleggen. De advocaat zal u informeren over de mogelijke vervolgstappen en de financiële consequenties.

Overige kosten
Bij het behandelen van een zaak, kunnen overige kosten komen kijken. U kunt dan denken aan griffierechten, deurwaarderskosten en kosten voor deskundigen. Deze kosten worden vooraf met u besproken.
Wij brengen geen kantoorkosten in rekening.