ONZE SPECIALISATIES TOEGELICHT

image

  SPORTRECHT

                                            SPORTRECHT


“Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest”  (Johan Cruijff)

                                                                                                                      —

Enny Enterprise is er trots op om specialist in het sportrecht te zijn.

Tijdens de weg naar de top wilt u zich niet bezighouden met juridische randzaken buiten het figuurlijke speelveld. Om te voorkomen dat deze randzaken hoofdzaken worden, speelt u de bal door naar de advocaten van Enny Enterprise, zodat zij op het juridische speelveld voor u kunnen scoren.

‘Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest’! Dit geldt bij uitstek voor de uitkomst van juridische geschillen. De nadelige gevolgen van een langdurige schorsing of een verkeerd opgesteld contract kunnen voor profsporters of clubs namelijk desastreus zijn. Maar ook amateursporters, verenigingen en andere sportorganisaties krijgen vroeg of laat te maken met juridische vraagstukken, of raken – onderling of met de desbetreffende sportbond – betrokken in bijvoorbeeld arbeidsrechtelijke of tuchtrechtelijke procedures.

In al deze gevallen staan onze advocaten graag bij. Wij kennen niet alleen de toepasselijke wet- en regelgeving, maar beschikken ook over het juiste netwerk en hebben ruime proceservaring bij diverse arbitrage- en geschillen commissies van bijvoorbeeld de KNSB en de KNVB, alsmede bij die van internationale organisaties zoals de Dispute Resolution Chamber (DRC) van de FIFA.

                                    ONZE SPECIALISATIES TOEGELICHT

image

   STRAFRECHT

image

ARBEIDSRECHT

image

BESTUURSRECHT

image

ONDERNEMINGS-
RECHT

image

  SPORTRECHT

image

   HUURRECHT

image

       INCASSO

image

AANSPRAKELIJKHEIDS-RECHT