Enny Enterprise

                              ONZE VISIE

Door tijdig in contact te treden met onze klanten, zijn wij van mening dat veel juridische problemen kunnen worden voorkomen. Wij vinden een goede relatie met onze klanten daarom belangrijk, want juist op het moment dat u een juridisch probleem hebt, is het belangrijk een goede juridische partner naast u te hebben staan, zodat als team voor het beste resultaat kan worden gegaan.
Door daadkrachtig op te treden kan het verschil in sommige zaken gemaakt worden. Uiteraard in combinatie met de nodige kennis, kwaliteit én creativiteit die de advocaten van Enny Enterprise in huis hebben.

                               ONZE MISSIE

Enny Enterprise wil graag een voorloper zijn in de veranderende advocatuur, zodat haar klanten beter geholpen kunnen worden.
Een andere missie die hoog in het vaandel staat bij Enny Enterprise: Winnen. Om deze reden gaan wij tot het uiterste in zaken. Want eer passeert alle  revenu!

image

Xavier Enny

Oprichter, CEO


Ik heb vaak onrecht meegemaakt van dichtbij. Dit is voor mij een reden geworden om onrecht, in zijn geheel, te bestrijden. Ik begon mijn universitaire studie aan de Erasmus Universiteit en zette Enny Enterprise op. Vervolgens begon ik met het actief aanpakken van dit onrecht. Laat mij ook het onrecht dat jou is aangedaan aanpakken en met mijn doel jou verder helpen.

                                                           KERNWAARDEN

  • Daadkracht
   Bij Enny Enterprise vinden wij het belangrijk dat er altijd doortastend wordt opgetreden. Met een jong en fris team, kunnen wij snel handelen waar concurrenten vaak meer tijd nodig hebben. Met de nodige juridische creativiteit zal er altijd daadkrachtig worden gehandeld in het belang van uw zaak.

  • Klantgericht
   Het belang van de klant staat bij Enny Enterprise altijd voorop en wij zullen altijd voor de klant klaar staan op het moment dat deze juridische hulp nodig heeft. Voor ons geldt namelijk één belang, en dat is uw belang. Korte lijntjes tussen de cliënt en de advocaat vinden wij daarom erg belangrijk. Bij ons geen afstand tussen de advocaat en de cliënt, maar juist een team vormen zodat het beste resultaat behaald kan worden.

  • Oplossingsgericht
   Iedere kwestie is uniek en daarom is het belangrijk dat met open vizier naar uw zaak gekeken wordt. De advocaten van Enny Enterprise zullen altijd naar de beste oplossing zoeken, zodat het beste resultaat voor u behaald kan worden. Wij adviseren over de verschillende mogelijkheden, zodat het beste resultaat behaald kan worden. Dit kan uiteraard een gewonnen procedure zijn, maar in sommige gevallen kan een schikking een beter resultaat opleveren.