ONZE SPECIALISATIES TOEGELICHT

image

       INCASSO

                                               INCASSO


 Op zoek naar een advocaat incassorecht?

Met Enny Enterprise staat u sterk. Ook wanneer u problemen hebt met het incasseren van openstaande rekeningen en facturen. Vanuit ons kantoor onderhouden wij contact met onze incassoadvocaten cliënten uit heel Nederland.

Deskundige incassoadvocaten 

Bij Enny Enterprise werken ervaren en bevlogen specialisten die u met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder incassorecht. Iedereen kan te maken krijgen met incassoproblemen. Soms helpt het om uw relatie of opdrachtgever een brief te sturen, maar andere keren is een stelligere aanpak nodig. De incassoadvocaten van Enny Enterprise helpen u hier graag bij. Voorafgaand kunnen wij een verhaalsonderzoek uitvoeren, zodat er geen overbodige kosten worden gemaakt wanneer blijkt dat de debiteur nauwelijks verhaalsmogelijkheden heeft.

Onze kennis en kunde

Enny Enterprise werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u altijd rekenen op onze kennis en kunde van incasso en incassoprocedures.

                                    ONZE SPECIALISATIES TOEGELICHT

image

   STRAFRECHT

image

ARBEIDSRECHT

image

BESTUURSRECHT

image

ONDERNEMINGS-
RECHT

image

  SPORTRECHT

image

   HUURRECHT

image

       INCASSO

image

AANSPRAKELIJKHEIDS-RECHT